Näin pääset säästämisen makuun syksyllä

säästäminen
Säästäminen | tammi, 24th, 2019

Aloita säästäminen ennen syksyä

Loma-aikoina kukaan ei halua miettiä säästämistä tai mitään siihen liittyvää. Ehkä olet ollut matkoilla Ja nauttinut monenmoisesta asiasta mennen vuoden aikana. Mikä on toki oikein! Loman aikana pitää voida rentoutua ja nauttia!

Aloitamme antamalla muutaman kätevän säästövinkin, joilla voit aloittaa säästämään nopeasti. Näillä vinkeillä voit säästää nopeasti lyhyellä tähtäimellä sekä luoda hyvän pohjan pidemmän päälle.

5 vinkkiä säästöjen aloittamiseen

Vältä liiallista shoppailua

Älä osta mitään uutta (vaatteita, elektroniikkaa, tai muuta tarpeetona) yhden tai kahden viikon ajan. Antamalla korttiesi levätä voit helposti vahvistaa säästämistäsi.

Tyhjää vaatekaapit ja varastot myymällä tavarat

Tiesitkö että lapsiperheille on noin 300 euron edestä vaatteita, kenkiä ja varusteita lojumassa kaapeissa ja varastoissa? Omista yksi kokonainen päivä niiden siistimiseen ja laita vaatteet ja tavarat myyntiin. Tänä päivänä on olemassa monta nettisivua ja mobiiliappia joka tekee tästä todella helppoa.

Etsi edullisemmat matkapuhelinliittymät

Kännykkäkustannukset ovat yleisimpiä menoja tänä päivänä, mutta moni ei tiedä, että liittymiä on tarjolla monenlaista, jotkut niistä jopa erittäin edullisia. Katso kuinka paljon liittymäsi maksaa ja josko sinun on mahdollista löytää halvempi vaihtoehto. Muista käyttää Econello.comia liittymien vertailuun.

Hanki extratöitä

Harkitse lisätyön hankkimista jos todella haluat panostaa säästämiseen. Tämä voi olla oiva vaihtoehto jos sinulla on aikaa iltaisin ja viikonloppuisin. Monta työtä voi tehdä tietokoneelta käsin. Näistä esimerkkeinä opettaja, kirjailija ja oikolukija. Tämä ratkaisu voi olla muutaman sadan euron arvoinen per kuukausi.

3 vinkkiä pitkäaikaiseen säästämiseen

Rahan säästäminen lyhyellä aikavälillä on helppoa; kunhan vain vähennät kustannuksia. Motivaation pitäminen on kuitenkin vaikeampaa pitkällä tähtäimellä. Ohessa annamme kolme vinkkiä pitkäaikaiseen säästämiseen menettämättä motivaatiota.

Aseta säästötavoite

Säästötavoite on tärkeä aktiivisen säästämisen kannalta. Tämän parempaa motivaatiota ei löydy. Aseta säästötavoite, kuten tulevaan lomaan tai asuntolainan käteisosaan säästäminen, ja näet kuinka pääset askel askeleelta lähemmäksi säästötavoitettasi.

Säästäminen vararahastoon on myös hyvä tavoite. Toinen tavoite voi olla yrittää säästää 1000 EUR (tämä on usein vähimmäissumma) jotta voit aloittaa säästötilin. Säästötilillä rahat voivat kasvaa kunnolla korkoa korolle-ilmiön avulla.

Säästä rahaa Autogiro TK avulla

Rahan lainaaminen säästöön n auttaa sinua säästämään ilman, että sinun tarvitsee sen enempää sitä ajatella. Näin voit myös säästyä rahojen suunnittelemattomalta tuhlaamiselta. Anna rahojen vähentyä TK kuukausipalkastasi automaattisesti, ja voit antaa säästöjesi kasvaa samalla kun ajattelet muuta TK.

Lyhennä lainoja ja velkoja mahdollisimman paljon

Monet valitsevat lyhentää lainoja mahdollisimman vähän, mutta tämä ei ole taktiikkana kovin fiksu. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän joudut maksamaan korkoa. Maksa siis lainaa takaisin niin paljon kuin vain voit. Se voi toki tuntua kirpeältä tällä hetkellä, mutta tulee taatusti olemaan suotuisaa tulevaisuudessa, varsinkin asuntolainan suhteen.

Larry Okoth

Päivitetty: tammikuu 24, 2019