Kuinka voin lopettaa tupakoinnin käyttämällä nikotiinipusseja

Lainaa | joulu, 1st, 2021

Nikotiinipussit

Nikotiinipussit lanseerattiin noin 3-4 vuotta sitten. Aluksi kiinnostus markkinoita kohtaan ei ollut niin suurta, mutta vuosien saatossa se on noussut voimakkaasti ja on usseissa Euroopan maissa suosituin tapa käyttää nikotiinia, kun halutaan lopettaa tupakanpoltto tai nuuskan käyttö. Nikotiinipusseja myydään myös verkossa, ja yksi suurimmista toimittajista on Pussit.com. He ovat erikoistuneet myymään enintään 4 mg nikotiinipitoisia nikotiinipitoisia pusseja ensisijaisesti Suomeen. Pussit.com tarjoaa noin 20 eri merkkiä 4mg nikotiinipussja ja hieman yli 60 eri makuvaihtoehtoa.

Pussit.com nikotiinipussien verkkokauppa

Pussit.comilla on myynnissä useita ruotsalaisia ​​merkkejä. Klint, Nordic Spirit, Zyn, Zafari muutamia mainitakseni.

Nikotiinipussit ovat saavuttanut suuren suosion kaikissa Baltian maissa ja Suomessa. Liettuasta tulee myös kaksi suosittua tuotemerkkiä kuten Killa ja Grant. Killaa valmistetaan Tanskassa ja Grantia Ruotsissa. Ensimmäinen suomalainen merkki, jolla on hieman harhaanjohtava nimi, on myös juuri saapunut, Valo Sweden.

Nikotiinipussit ei sisällä lainkaan tupakkaa. Ne sisältävät vain nikotiinia. Tuote on siten vähemmän haitallinen terveydelle ja myös luonnolle. Useimmat valmistajat käyttävät tuotteissaan synteettistä nikotiinia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kasvattaa tupakkaa, jota tarvitaan normaalin nuuskan tuotannossa. Tupakkaviljelmät tuhoavat luontoa. Tuote ei myöskään sisällä tupakan kautta tulevia myrkkyjä.

Emme suosittele kenellekään nikotiinin käytön aloittamista ja aloittamista, mutta jos olet suunnitellut tupakoinnin tai nuuskan lopettamista, nikotiinipussit voivat olla hyvä ja terveellisempi ratkaisu. Jos olet tottunut nuuskaan, anna nikotiinipusseille aikaa. Niihin tottuminen kestää muutaman päivän tai viikon. Sen jälkeen luultavasti ajattelet, pussit on parempi valinta. Pussit ovat täysin valkoisia eivätkä aiheuta värimuutoksia hampaisiin. Tuote myös maistuu hyvältä ja makuja on kymmeniä valittavana.

Tee testi! Varsinkin jos poltat. Tupakointi on uskomattoman haitallista terveydelle ja haisee aina pahalle. Tupakkaviljelmät aiheuttavat valtavia ongelmia kehitysmaissa ja siellä käytetään paljon lapsityövoimaa. Tupakkakantuot ovat suurin yksittäinen roska luonnossa ja valtamerissä.

Hyviä merkkejä: eri nikotiinipussien merkit

Zyn

Yksi Ruotsin myydyimmistä tuotteista Ruotsin ulkopuolella. Varsinkin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Zyniä valmistetaan Pohjois-Amerikassa useissa tehtaissa. 

Lyft

Euroopan suurin ja tunnetuin. Aiemmin nimeltään Epoch. Lyftistä on useita mielenkiintoisia makuja eri vahvuuksina ja kokoisina. British American Tobaccon omistama. Sijoita voimakkaasti markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Erittäin suosittu myös Intiassa ja joissakin Afrikan maissa, kuten Keniassa.

Klint

Yksi uusista pienistä merkeistä. Super hyvä laatu. Hyvä kosteustasapaino ja useita mielenkiintoisia makuja. Pusseista on tullut niin suosittuja, että noin joka viikko ilmestyy uusi tuotemerkki uudelta pientuottajalta.

Tupakkaa sisältävä nuuska on kielletty EU:ssa

Tupakkaa sisältävän nuuskan myynti on kielletty kaikissa EU-maissa Ruotsia lukuun ottamatta. Nikotiinipussit ovat laillisia yli puolessa maista. Joissakin maissa ne lasketaan tupakkatuotteiksi ja joissakin maissa lääkkeiksi.

EU on asettanut tavoitteeksi, että tupakanpoltto kielletään kaikkialla Euroopassa vuoteen 2030 mennessä. Sen jälkeen tupakointi vaikeutuu. Se on kielletty työpaikoilla, parvekkeilla, rannoilla jne. Vuodesta toiseen nostetaan myös tupakkaveroja. Esimerkiksi Suomessa uusi, ankarampi tupakkalaki on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Suomessa nikotiinipussit ovat ainakin toistaiseksi lääketuotteita, eivät tupakkatuotteita. Nikotiinin vahvuus ei saa olla suurempi kuin 4 mg pussia kohden. Muuten tarvitset reseptin lääkäriltäsi.

Nikotiinipussien tulevaisuus

Voimme vain toivoa, että EU ja poliitikot eivät kiellä tuotetta. Nikotiinipussit eivät ole terveellinen vaihtoehto, mutta paljon vähemmän haitallinen kuin perinteinen tupakka.Useat tutkimukset tukevat tätä. Joten jos haluat saavuttaa tavoitteen Tupakaton Eurooppa vuoteen 2030 mennessä, on tärkeää, että markkinoilla on vaihtoehtoisia nikotiinituotteita. Tupakoinnin lopettaminen ei ole niin helppoa, jos olet riippuvainen nikotiinista.

Jos nikotiinipusseja ei kielletä, useammat ihmiset varmasti onnistuvat lopettamaan tupakanpolton ja alkavat käyttää pusseja sen sijaan.