Бисквитки и GDPR

Информация относно обработване на лични данни и политика за използване на бисквитки (cookies)

На 25 май тази година влезе в действие новия регламент за защита на личните данни GDPR – Регламент (ЕС) 2016/679. Според него Уи Оптимайз ЕООД е длъжна да информира своите посетители :

  • Защо и как боравим с Вашите лични данни
  • Кои от Вашите данни използваме
  • За какъв срок ще се запазят данните Ви
  • Че по всяко време имате право да научите с какви Ваши данни разполагаме
  • Че по всяко време имате право да поискате да заличим Вашите данни от нашия регистър
  • Че имате право да подадете жалба или оплакване до КЗЛД (Комисията за защита на личните данни) ако имате оплакване.

Бисквитки (cookies)

В страницата на Econello.com/bg   използваме бисквитки. Това са файлове, които се запаметяват във Вашия браузър и които Ви запомнят. Бисквитките ни помагат  както да подобряваме  съдържанието на нашата страница така също и да улесняваме нашите посетители. Това е така защото лесно можем да видим какви са Вашите движения в сайта ни.

Разбира се може да затворите опцията за бисквитки във Вашия браузър ако не желаете тези файлове да се съхраняват там.

Google Analytics

За да подобрим и улесним използването на нашата страница ние анализираме движенията на посетителите ни чрез инструмента Google Analytics, който се предлага от Google Inc.

Този инструмент ни позволява да видим:

  • Колко посетители има всяка страница.
  • Колко време нашите посетители остават и на коя страница.
  • Какво устройство, операционна система и браузър използвате.
  • В коя страна се намирате.
  • От какъв пол и на каква възраст сте (за да разберем коя възрастова група се интересува от нашата страница).

Информацията, която получаваме

Само и единственно Уи Оптимайз ЕООД (фирмата чиято собственност е Ekonello.com) има достъп до информацията от анализа. Тя ни дава възможхост да подобрим сайта и да улесним използването му. Тези данни се заличават автоматично след макс 24 месеца.

Вашата самоличност е неизвестна. Лични данни, като електронна поща, име или ЕГН, не участват в анализата.

Ако не желаете Вашето посещение в нашия сайт да се регистрира, предлагаме Ви да инсталирате приставката Google Analytics Opt-out.

Прочетете oще за условията за сигурност на Google тук: Googles

Google reCaprtcha

За да намалим риска за спам (нежелана поща), ние използваме Google reCaptcha в нашите формуляри за попълване.  По този начин сме сигурни, че съобщението идва от физически човек, а не от машина.

IP-адреса се препраща до Google, но не се прикача към други данни. Информацията се използва само за да разберем от какво се интересуват нашите посетители.

Лични данни

Ако пожелаете да си оставите IP-адреса чрез оставяне на коментар или абониране за нашия бюлетин, то ние Ви гарантираме, че тази информация няма да бъде предадена на трети лица.

Абонирането за нашия бюлетин и оаставянето на коментар е доброволно.

Вашият е-адрес ще се запази само при нас. Имате право по всяко време да пожелаете премахване на данните.

Аffiliate cookies

Фирма Уи Оптимаиз ЕООД, която притежава и управлява сайта Ekonello.com, работи с международна Аffiliate-мрежа, откъдето идва нашата комисионна.  Тази мрежа е като мост между ракламодатели (фирми, инстанции и др) и издатели (уебсайтове, които популяризират техните продукти и услуги).

Платформи, с които Ekonello.com  си сътрудничи са:

  • Adrecord
  • Adservice
  • Adtraction

В  Ekonello.com се публикуват и популяризират услуги на рекламодатели. След като сравните услугите и намерите това, което Ви удовлетворява, ще бъдете свързани с фирмата/институцията за да кандидатствате. Всичко това става чрез Аffiliate-линк.

След като се прехвърлите към избраната фирма една бисквитка ще се запази във Вашия браузър. Това е така за да може по-лесно да се извърши финансовата трансакция между рекламодателя и издателя. Тези бисквитки не съдържат никакви лични данни и се изтриват скед 60 дни.

Винаги може да забраните бисквитки в настройките на Вашия браузър.

Разгледайте и политиката за сигурност на тези платформи, с които си сътрудничим.

Adtraction Marketing AB

Org.nummer: 556722-5064

Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm

https://adtraction.com/sv/privacy

Adservice AS

Org.nummer: DK-30545532

Rosenkrantzgade 23, DK-8000 Aarhus C

https://www.adservice.com/privacy/

Adrecord AB

Org.nummer: 556799-5989

Fabriksgatan 54 A, 702 23 Örebro

https://www.adrecord.com/sv/terms-and-conditions#cookies

Любов Николаева

Дълъг опит в сферата на финансите. Понякога всеки има нужда от помощ и тогава аз съм насреща.
Актуализиран: 04 декември, 2018
Dela på Facebook