Sänk dina månadskostnader med Anyfin

anyfin
Privatekonomi | apr, 7th, 2019

Anyfin är ett namn du säkert snubblat över tidigare. Detta företag dök nämligen upp som en blixt ifrån klar himmel och började sänka konsumenternas kostnader i en rasande fart!

Med denna smarta tjänst kan du snabbt och enkelt sänka dina kostnader och spara pengar på dina krediträkningar. Hur? Det ska vi titta närmare på nedan.

Vilka är Anyfin?anyfin

Anyfin grundades år 2017 med ett enda mål – att hjälpa konsumenter som betalar för mycket för sina lån och krediter. Trots att företaget är ganska nytt har dess grundare mer än 20 års erfarenhet i branschen när det kommer till kreditgivning och riskbedömning. Med andra ord kan du känna dig trygg när du utnyttjar denna innovativa och enkla tjänst.

Med hjälp av smart teknik och schyssta villkor kan kunder effektivt sänka sina månadskostnader. Istället för att du ska betala dyra räntor och avgifter till din kreditgivare löser Anyfin din skuld direkt. Därefter betalar du dem istället, fast med schysstare villkor och lägre ränta.

Så hur fungerar det?

  • Leta reda på din senaste faktura och ta ett foto på den med din mobiltelefon. Du kan även låta Anyfin hämta fakturan direkt ifrån din kreditgivare.
  • Anyfins smarta robotar skapar ett bättre erbjudande som tillåter dig att spara mer pengar varje månad.
  • Låter erbjudandet bra i dina öron godkänner du enkelt med BankID och låter Anyfin flytta din skuld. Klart!

Just nu kan Anyfin hjälpa dig att komma undan billigare när det gäller olika typer av krediter, som till exempel kreditkort, delbetalningar eller olika typer av lån (dock inte bolån).

Krav för att ansöka

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Sakna betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.
  • Skuldfri hos Kronofogden.

Ränta och återbetalning

Räntan baseras i vanlig ordning på din ekonomiska situation. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto längre ränta kan du få när detta företag tar över din skuld. Exakt vilken ränta du får avgörs efter en kreditupplysning hos UC. Dock registreras enbart en förfrågan, oavsett hur många fakturor du väljer att skicka in.

När det gäller återbetalning sker detta enkelt och smidigt via en e-faktura. Du behöver alltså inte betala onödiga aviavgifter. Inom kort planerar man även att erbjuda återbetalning via autogiro, vilket som göra tjänsten ännu smidigare.

Håll koll med smart app

Genom att ladda ner Anyfins app kan du enklare fota dina fakturor och hålla koll på dina kostnader. Appen kommer dessutom att påminna dig om när det är dags att göra din nästa inbetalning. På så sätt minskar risken för att du ska glömma bort förfallodatum. Självklart finns appen att hämta både i Apple Store och i Google Play.

Varför betala mer än du behöver?

Anyfins främsta mål är som tidigare nämnt att hjälpa konsumenter att sänka sina kostnader, vilket är precis samma mål som vi på Econello.com har. Vi tycker att allt för många betalar mer än vad de faktiskt behöver. Efter det finns så mycket annat att lägga pengar på än tråkiga räkningar, vill vi passar på att göra lite extra reklam för deras fördelaktiga verksamhet.

Och du, du vet väl om att kunder har sänkt sina genomsnittliga räntekostnader med hela 50 procent med hjälp av denna tjänst? Besök Anyfin idag!