Econello.com släpper e-bok!

e-bok econello
Econello.com | maj, 25th, 2018

Econello.com har släppt en e-bok! Vi har som mål att hjälpa våra besökare att hitta de bästa priserna inom allt som har med deras ekonomi att göra. Ekonomi är trots allt en stor del av vardagen, vare sig man vill det eller inte.

Men utöver detta vill vi även dela med oss av all den kunskap vi har inom just privatekonomi. Här på Econello.com hittar du mängder av värdefull information, men ibland vill man helt enkelt ha allt samlat på ett och samma ställe.

Därför kan vi stolt meddela att vi nu skapat en e-bok (i PDF-format), som självklart är helt kostnadsfri att ladda ner. Du hittar den här på Econello.com och vi bjuder dessutom på kapitel 1 som ett smakprov.

En e-bok om ekonomi - men utan krångliga begrepp

I vår e-bok hittar du all information du behöver om privatekonomi – fast på ett enkelt sätt. Författaren, som arbetar som content manager här på Econello.com, har valt att använda sig av ett enkelt språk som alla förstår. För att kunna göra bra beslut gällande sin ekonomi måste man ju förstå vad ekonomi handlar om, eller hur?

Här hittar du nyttig och lärorik information om allt ifrån lån, sparande och kreditvärdighet till försäkringar, kreditkort och skulder. Du hittar även mängder med bra tips på hur du kan skapa en bättre privatekonomi. Boken är en perfekt inkörsport för dig som är nybörjare inom ekonomi och som vill lära dig grunderna.

Lär dig allt om privatekonomi

Förhoppningsvis kan du som vill lära dig mer om privatekonomi finna hjälp i vår e-bok. Om du inte hittar den information du är ute efter där kan du alltid leta efter den bland våra guider här på Econello.com. Känner du att det något som saknas tar vi gärna emot feedback via mail!

Ladda ner vår e-bok via pdf med hjälp av knappen nedan. Lycka till! Vi hoppas att du får nytta av boken och dess innehåll.

Alexandra

Brinner för allt som har med ekonomi att göra. Lång erfarenhet av att skriva artiklar och blogginlägg gällande ekonomi.
Senast uppdaterad: Nov 07, 2018